Ласкаво просимо до нашого сайту
Акційна весняна діагностика на автомобілі Renault

Записатись на сервіс

Компанія Renault в Україні оголошує про сервісну акцію «Весняна діагностика 2020», яка триватиме з квітня до 31 травня 2020 року в офіційних сервісних центрах Renault. У цей період можна вигідно виконати діагностику автомобіля Renault і провести заміну запчастин, найбільш схильних до виходу з ладу в зимовий період: деталей підвіски, рульового управління, гальмівної системи. Акційна пропозиція включає і сезонні аксесуари: бризковики, килимки в салон і в багажник, литі та сталеві диски.

 

Регулярне технічне обслуговування (ТО) - запорука комфортної і тривалої експлуатації автомобіля. Дуже важливо виконувати діагностику автомобіля своєчасно, щоб підтримувати його функціональність на належному рівні і бути впевненим в його технічній справності.

З 1 квітня до 31 травня 2020 року всім клієнтам сервісу MY RENAULT пропонується комплекс діагностичних послуг автомобіля за ціною 199 грн. У комплекс включені:

  • діагностика підвіски (в тому числі перевірка залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);
  • діагностика стану шин (в тому числі перевірка залишкової глибини
    протектора і стану шин);
  • перевірка рівнів робочих рідин і щільності гальмівної і
    охолоджуючих рідин;
  • діагностика АКБ.

Крім того, в рамках сервісної акції «Весняна діагностика 2020» власник автомобіля Renault отримує можливість1:

  • виконати заміну деталей підвіски, рульового управління, гальмівної системи зі знижкою до 30% на запчастини і 10% на роботу по їх заміні;
  • придбати літню рідину склоомивача об'ємом 5 л за акційною ціною 140 грн. з ПДВ;
  • придбати зимову рідину склоомивача об'ємом 5 л за акційною ціною 210 грн. з ПДВ;
  • придбати аксесуари зі знижкою до 15%: килимки для багажника і салону, бризковики, литі і сталеві диски.

 

Клієнти, які зареєстровані в My Renault і виконали в рамках акції в дилерській мережі RENAULT операції по заміні гальмівних колодок або гальмівних дисків, заміні амортизаторів або пружин, беруть участь в розіграші цінних призів: електричного велосипеду Z.E., електричного самокату Z.E., трьох валіз Renault Sport.

На постійній основі діє програма лояльності для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2014 р. випуску і старше), в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. В період дії акції «Весняна діагностика 2020» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам MOTRIO2.

ВЕСНЯНА ДІАГНОСТИКА - ТУРБОТА ДЛЯ ВАШОГО RENAULT!

П'ять років поспіль бренд RENAULT займає 1-ше місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерській мережі.

 

У зв'язку з введенням в Україні надзвичайної ситуації, а також ряду обмежень, направлених на боротьбу з пандемією вірусу COVID-19, Організатор Акції АТ «Рено Україна» дотримуватиметься під час проведення даної Акції всіх встановлених у зв'язку з пандемією обмежень. Технічне обслуговування та ремонт автомобілів на умовах Акції здійснюється в офіційній дилерській мережі Renault. Організатор Акції рекомендує дилерам дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, встановлених у постанові Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” зі змінами. Також Організатор закликає усіх Учасників Акції дотримуватись введених Урядом України протиепідемічних заходів та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

1Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі MY RENAULT www.my.renault.ua  (виняток - реферанси сегментів А і S, на які знижка надається незалежно від наявності реєстрації клієнта в системі MY RENAULT). Компанія «Рено Україна» залишає за собою право на зміну тарифу на запасні частини протягом акції при збереженні рівня акційних знижок.

  1. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються.