ЗАОЩАДЖУЙ — КУПУЙ RENAULT З ГБО!

З квітня в офіційній мережі Renault стартували продажі моделей Logan та Sandero з ГБО. Низка переваг допоможе зрозуміти, чому обрати ГБО варто саме у Renault.

 
 
 
Шлях без дозаправки - вдвічі довший!
Автомобіль з ГБО може працювати на двох видах пального відразу. Закінчився газ - двигун автоматично перемикається на бензин. З двома повними баками пального можна подорожувати вдвічі далі, не шукаючи заправку.
З газу на бензин за 2 секунди
Запуск транспортного засобу здійснюється на бензині, проте, після прогрівання, автомобіль самостійно перемикається нагаз, якщо кнопка-перемикач розташована у відповідному положенні. Закінчився газ? Транспортний засіб автоматично почне використовувати бензин.
Безпечність - понад усе.
Завдяки наявності захисних пристроїв відповідно до міжнародних стандартів та європейських норм R67-01, R115, сучасне ГБО безпечне у випадку перегріву або механічних перенавантажень. Високий ступінь захисту та своєчасне проходження ТО у дилерській мережі Renault в Україні мінімізує ризики.
З турботою про навколишнє середовище.
Газове пальне, в порівнянні з бензином, містить набагато менше речовин, які утворюють при згорянні шкідливі сполуки. Так, рівень викидів NOx у 2 рази нижче, ніж при роботі на бензині, а CO и CH - нижче взагалі в 10 разів.
alt
Нова пропозиція від Renault

Придбання автомобілів Logan та Sandero з ГБО в офіційній мережі дилерських центрів Renault є запорукою безпеки та надійної роботи авто на газі завдяки наступним важливим критеріям.

alt
ГБО - від італійського розробника

Надійне ГБО пропонується від італійського проектувальника і розробника комплектів газобалонного обладнання BRC Gas Equipment, який є лідером ринку устаткування для автомобілів на природньому та зрідженому нафтовому газі, що працює у сфері альтернативного пального з 1972 року. BRC тестують не тільки обладнання, а й автомобілі, на яких ГБО встановлено.Вся продукція виробляється і контролюється на заводах однієї компанії.

alt
Без втрати гарантії

При переобладнанні автомобіля у офіційного дилера зберігається стандартна заводська гарантія 3 роки або 100 000 км пробігу (залежитьвід того, що відбудеться раніше).Окрім того, надається гарантію від виробника ГБО - 3 роки або 200 000 км пробігу (залежить від того, що відбудеться раніше).

Збільшення ресурсу двигуна

При згорянні газової суміші відбувається ефективніша віддача енергії, ніж при згорянні бензину, але цю перевагу можливо використати тільки у тому випадку, якщо налаштування ГБО зроблено коректно. Оптимальні налаштування ГБО дозволяють скористатися іншими перевагами використання газу: збереження оливо-паливної плівки на стінках циліндрів, відсутності нагару на свічках запалювання та зменшення навантаження на циліндро-поршневу групу двигуна. Завдяки цьому деталі зношуються повільніше, а отже, і двигун служитиме довше.

 

 
Усе й одразу
Технічне обслуговування ГБО водночас з плановим ТО авто - це можливо*. Не потрібно витрачати час - можна зробити два ТО в одному місці, у будь-якому дилерському центрі Renault в Україні, незалежно від регіону придбання авто або встановлення обладнання. Витратні матеріали завжди в наявності.
ГБО в лізинг чи кредит – це можливо!
Автомобіль Renault з ГБО бере участь у програмах Renault Finance. Більш детально про автомобілі Renault з ГБО можна дізнатися за посиланням